FILS

FILS - En støtteforening 


Innovation, Trivsel og Moderne ledelse (ITM) er en liste med kandidater der stiller op til IDAs valg for at sikre fokus på vores mærkesager. Hjælp os med at gøre en forskel. meld dig ind i FILS, der er en støtteforening til ITM.

Som medlem af FILS støtter du op om vores værdier og det arbejde de frivillige ulønnede kandidater læggger for alle IDAs medlemmer - du hjælper os med at gøre en forskel!

Navnet FILS kommer oprindeligt fra en selvstændig medlemsforening kaldet Foreningen for ingeniører i ledende stillinger. I dag er FILS imidlertid meget mere end end det og et bagland for kandidaterne på ITM listen.


Foreningen FILS har til formål at etablere kontakten mellem ingeniører med ledelsesmæssige interesser og mellem disse og ledelsen i IDA, samt at arbejde for disse ingeniørers særlige beskæftigelsesmæssige, professionelle og samfundsmæssige interesser.


Som medlem af FILS bliver du inviteret med til vores webinarer og får du mulighed for at påvirke vores strategier.Du modtager også et nyhedsbrev om listens arbejde i IDA og du får direke kontakt til IDA repræsentanter i de forskellige udvalg.


Du kan let blive medlem af FILS - send blot en email til jmn@m.ida.dk hvori du skriver at du gerne vil meldes ind i FILS.

Så kommer du på vores mailing liste og bliver du inviteret med til vores arrangementer.


Da vi er drevet af frivillige ildsjæle, og der er udgifter forbundet med at oprette arrangementer, afholde møder, føre valgkampagne mm søger vi hjælp til at finansere dette. FILS planlægger at afholde nogle arrangementer, hvorfra indtægterne bruges til at støtte op om ITMs daglige arbejde i IDA og de underliggende udvalg samt valgkampagne. Dvs. bookning af mødelokaler, webinarer samt valgkampagne materiale.


Doner meget gerne til ITMs valgkampagne:

  • Indbetalt på: Danske Bank Reg nr: 4183 Konto nr: 3119404908
  • Eller mobile pay overførsel til 697146

Ved donation skal oplyses navn på indbetaler og angives "FILS/ITM"


Logo

Innovation, Trivsel og Moderne Ledelse